Referenties 

Johan Hamminga

Johan Hamminga
Vele jaren heb ik zeer prettig samengewerkt met Merieke en hebben we ons gespecialiseerd in de opleiding van jonge paarden tot PSG nivo. Lees het volledige verhaal.

 

Denise1

Denise de Groot
Als enthousiaste eventing-amazone kan ik rustig stellen dat het gemak waarmee ik mijn paard Benthley door de cross leid, te danken is aan een hele goede dressuurbasis cq gehoorzaamheid. Lees meer van Denise de Groot.

Floor Vos1 referentie

Floor Vos
Sinds een aantal maanden volg ik 1 keer in de zoveel tijd een training bij Merieke om de puntjes op de i te zetten met de 6 jarige ruin Fine-Tuned DFV. Ik start met hem in het Z en daarnaast zijn we geselecteerd voor de halve finale van het Wereld Kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Lees de volledige referentie.

Referentie katja karjalaine

Katja Karjalainen
Katja Karjalainen is een Finse para ruiter, ze heeft moeite met coördinatie, onbewuste bewegingen van haar lichaam, en is bijna blind. Begin 2014 kwam ze bij mij een paard proberen, ik had direct al veel respect voor haar want wie gaat er nu met deze lichamelijke tekortkomingen op een paard zitten terwijl het zonder soms al moeilijk genoeg is. Lees het hele verhaal.

 

 

Ira Savaleva
Naar aanleiding van de trainingen die Merieke bij ons in Sint Petersburg geeft zijn we een een aantal keer in de zomer voor een periode bij haar in Nederland geweest. Bij ons zijn er niet zoveel wedstrijden en je rijdt vaak tegen dezelfde combinaties met ook regelmatig een beoordeling van dezelfde jury. . Lees het hele verhaal.