Revalidatie Blessures

stapmolen
Rustig aan opbouwen

Waar ik zelf tegen aanliep in het verleden, is het feit dat wanneer een paard een blessure heeft gehad en er weer rustig aan opgebouwd moet worden, dit op de meeste de training- en of pensionstallen niet eenvoudig is. Soms is het ook niet zonder gevaar voor jezelf en de andere ruiters of je moet al tijd en zin hebben om ’s ochtends rond 6 uur en ’s avonds na 10 uur de training weer op te bouwen.

Raam binnenbak
Kleinschaligheid 

Gezien de kleinschaligheid van deze stal en het privégebruik is het mogelijk om die periode in alle rust bij ons weer op te starten. Zo kan je paard  bijvoorbeeld alleen in de molen en ook als hij 6 keer per dag voor tien minuten moet lopen is dat mogelijk. Wanneer je weer mag rijden en je zou de binnenbak privé willen gebruiken, dan kan dat in overleg altijd.

 
Persoonlijke aandacht

Door de persoonlijke aandacht kan ieder detail in de gaten gehouden worden. Hoe is het paard op stal, in de molen of paddock, hoe eet hij, hoe is de mest. Kortom: alles zal in het teken staan van het welzijn van je paard.

 
Dierenkliniek Arts en Dier
Veterinaire begeleiding

Voor de veterinaire begeleiding is op korte afstand van de stal dierenkliniek Arts&Dier of paardenkliniek Aa & Hunze goed bereikbaar. Goede resultaten kunnen soms verricht worden door de toepassing van fysiotherapie van Mark Schuiling die hier in Exloo werkt. En op 20 minuten afstand hebben we het paardenzwembad Vredenheim.